Δυσλεξία: φύση του προβλήματος και αντιμετώπιση

Δυσλεξία: φύση του προβλήματος και αντιμετώπιση
3.9/5 κατάταξη (22 ψήφοι)

Tο βιβλίο αυτό λειτουργεί στην ουσία σαν ένα πλήρες και αναλυτικό Βιβλίο Οδηγιών για τον εκπαιδευτικό και τον Ειδικό Παιδαγωγό που θέλει να εφαρμόσει τις διδακτικές μας μεθόδους, χρησιμοποιώντας τη σειρά των βιβλίων μας με τα εικονογραφήματα και τη γλωσσολογική προσέγγιση, και διδάσκει μαθητές με κανονική νοημοσύνη και μαθησιακές δυσκολίες στα πλαίσια εξατομικευμένου Προγράμματος. 

Είναι κατάλληλο για τους εκπαιδευτικούς αλλά και τους γονείς οι οποίοι επιθυμούν να κατανοήσουν καλύτερα την φύση και τις ιδιαιτερότητες της δυσλεξίας και της δυσορθογραφίας. Παρουσιάζονται οι σύγχρονες θεωρητικές γνώσεις, και το πλήρες διδακτικό πρόγραμμα αποκατάστασης αναγνωστικής και ορθογραφικής δυσκολίας. Περιγράφεται η Εικονογραφική Μέθοδος και η έρευνα για την αποδοτικότητά της που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια απόκτησης τίτλου Ph.D. από το Πανεπιστήμιο του Bangor στη Μ. Βρετανία.

ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΟΠΟΤΕΔΗΠΟΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 3.00μμ-9.00μμ - ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΦΟΡΜΑΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

 

Βάρος 1000gr      Πληροφορίες Αποστολής & Χρέωσης

 

( Για την παραγγελία είναι απαραίτητο η ενεργοποίηση των cookies. Ενημερωθείτε για τους Ορους χρήσης.)

€26.50

Προδιαγραφές

  • ISBN: 960-8028-26-4
  • Σελίδες: 254
  • Αποκλειστικά Δικαιώματα : Copyright © Δώρα Δ. Μαυρομάτη

Κοινοποιήστε το βιβλίο

Offers and bonuses by SkyBet at BettingY com

Για την αποστολή των βιβλίων μας συνεργαζόμαστε με την εταιρεία ταχυμεταφορών Courier Center.