Τρόποι αποστολής - Μεταφορικά

Έχουμε κάνει ειδικές συμφωνίες με τις μεταφορικές εταιρείες για όσο το δυνατόν οικονομικότερες αποστολές. Το πρόγραμμα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος υπολογίζει αυτόματα ανάλογα με το βάρος των προϊόντων τα έξοδα αποστολής. Όταν προχωρήσετε στο ταμείο βλέπετε κατευθείαν τα έξοδα αποστολής της παραγγελίας σας ανάλογα με το βάρος. Μπορείτε να αναπροσαρμόσετε τα έξοδα, αν έχετε επιλέξει κάποια βαριά προϊόντα, βάζοντας λιγότερη ποσότητα ή διαγράφοντάς τα εκείνη την στιγμή. Στη συνέχεια θα πρέπει να επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής όπως αντικαταβολή ή κατάθεση. Στην περίπτωση της αντικαταβολής χρεώνεστε με επιπλέον έξοδα.

Υπάρχει δυνατότητα κατάθεσης του αντίτιμου της παραγγελίας σας στον τραπεζικό λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς. (δεν χρεώνεστε με επιπλέον έξοδα.

ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Τράπεζα Πειραιώς : IBAN GR4601721470005147085656111

 

α) ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Για τις αποστολές σας εντός Αττικής με βάρος έως 2 κιλά χρεώνεστε 5,00 ευρώ. Για κάθε επόμενο κιλό η χρέωση ανέρχεται σε σε 1,00 ευρώ το κιλό. Σε περιπτώσεις αποστολών με αντικαταβολή η επιβάρυνση στην τιμή της βασικής υπηρεσίας ανέρχεται σε 2,00 ευρώ.

β) ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΣΕ ΧΕΡΣΑΙΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ Για τις αποστολές σας στην επαρχία σε χερσαίους προορισμούς με βάρος έως 2 κιλά χρεώνεστε 7,00 ευρώ. Για κάθε επόμενο κιλό η χρέωση ανέρχεται σε σε 1,50 ευρώ το κιλό. Σε περιπτώσεις αποστολών με αντικαταβολή η επιβάρυνση στην τιμή της βασικής υπηρεσίας ανέρχεται σε 2,50 ευρώ.

β) ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΣΕ ΝΗΣΙΩΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ Για τις αποστολές σας στην επαρχία σε νησιωτικούς προορισμούς με βάρος έως 2 κιλά χρεώνεστε 9,00 ευρώ. Για κάθε επόμενο κιλό η χρέωση ανέρχεται σε σε 1,80 ευρώ το κιλό. Σε περιπτώσεις αποστολών με αντικαταβολή η επιβάρυνση στην τιμή της βασικής υπηρεσίας ανέρχεται σε 2,50 ευρώ.

Εκτύπωση Email

Offers and bonuses by SkyBet at BettingY com

Για την αποστολή των βιβλίων μας συνεργαζόμαστε με την εταιρεία ταχυμεταφορών Courier Center.