ΜΕΘΟΔΟΣ ΔΩΡΑΣ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗ Βιβλίο Νο4

 ΜΕΘΟΔΟΣ ΔΩΡΑΣ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗ Βιβλίο Νο4
3.6/5 κατάταξη (16 ψήφοι)

Η Διδασκαλία της Ορθογραφίας με Εικονογραφήματα σε παιδιά με ΔΥΣΛΕΞΙΑ

Περιλαμβάνει 300 εικονογραφημένες λέξεις και Παράγωγες λέξεις για να δημιουργήσει ο εκπαιδευτικός τις ασκήσεις που πρέπει να δώσει στον μαθητή του, αναλόγως του νοητικού δυναμικού, της ηλικίας και του ρυθμού μάθησης (είναι οι 200 εικονογραφημένες λέξεις που περιελάμβανε η παλαιά έκδοση και  επιπλέον 100 νέες λέξεις οι οποίες δεν υπήρχαν σε κανένα από τα υπόλοιπα βιβλία).

Οι λέξεις της ετυμολογικής οικογένειας αναλύονται σε Μορφήματα ώστε να μπορεί να ελέγξει ο εκπαιδευτικός την ανάλυση που κάνει ο μαθητής και να νιώθει ασφαλής για τον τρόπο ανάλυσης που θα προτείνει. Επίσης περιέχονται οδηγίες για τη διδασκαλία των ειδικών μνημονικών τεχνικών και κανόνων που προτείνουμε στα πλαίσια της γλωσσολογικής μας μεθόδου για την κατανόηση της δομής των λέξεων. 

Στο νέο αυτό βιβλίο περιέχονται πολλές εργασίες που πρέπει να γίνονται σε κάθε διδακτική συνεδρία, και πολύ υλικό από φράσεις, εκφράσεις, λέξεις που προτείνουμε να υπαγορεύει ο εκπαιδευτικός στο μαθητή για εξάσκηση στην ορθογραφία.

ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΟΠΟΤΕΔΗΠΟΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 3.00μμ-9.00μμ - ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΦΟΡΜΑΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

 

Βάρος 1000gr      Πληροφορίες Αποστολής & Χρέωσης

 

( Για την παραγγελία είναι απαραίτητο η ενεργοποίηση των cookies. Ενημερωθείτε για τους Ορους χρήσης.)

€60.00

Ξεφυλλίστε το ενδεικτικό περιεχομένο

Προδιαγραφές

  • ISBN: 960-7184-54-8
  • Σελίδες: 400
  • Αποκλειστικά Δικαιώματα : Copyright © Δώρα Δ. Μαυρομάτη

Κοινοποιήστε το βιβλίο

Offers and bonuses by SkyBet at BettingY com

Για την αποστολή των βιβλίων μας συνεργαζόμαστε με την εταιρεία ταχυμεταφορών Courier Center.