ΜΕΘΟΔΟΣ ΔΩΡΑΣ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗ Βιβλίο Νο2

 ΜΕΘΟΔΟΣ ΔΩΡΑΣ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗ Βιβλίο Νο2
4.1/5 κατάταξη (20 ψήφοι)

Η Διδασκαλία της Ορθογραφίας με Εικονογραφήματα σε παιδιά με ΔΥΣΛΕΞΙΑ

Περιλαμβάνει 200 εικονογραφημένες λέξεις και Παράγωγες λέξεις για να δημιουργήσει ο εκπαιδευτικός τις ασκήσεις που πρέπει να δώσει στον μαθητή του, αναλόγως του νοητικού του δυναμικού, της ηλικίας και του ατομικού ρυθμού του.

Οι Παράγωγες και Σύνθετες λέξεις γράφονται με την ίδια ορθογραφία και τα ίδια "δύσκολα γράμματα" τα οποία θα θυμάται ο μαθητής από τα εικονογραφήματα. Ο εκπαιδευτικός θα εξηγήσει τη σημασία τους ώστε να εμπλουτίσει το λεξιλόγιο του παιδιού, θα τις υπαγορεύσει για ορθογραφία, θα δημιουργήσει προτάσεις για υπαγόρευση, και θα παρουσιάσει τη συμβολική, μεταφορική έννοια αυτών. Η Εικονογραφική Μέθοδος διδάσκεται σε συνδυασμό με τη γλωσσολογική μας προσέγγιση όπως αυτή παρουσιάζεται στο βιβλίο "Η Ορθογραφία των Καταλήξεων".

ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΟΠΟΤΕΔΗΠΟΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 3.00μμ-9.00μμ - ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΦΟΡΜΑΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

 

Βάρος 600gr      Πληροφορίες Αποστολής & Χρέωσης

 

( Για την παραγγελία είναι απαραίτητο η ενεργοποίηση των cookies. Ενημερωθείτε για τους Ορους χρήσης.)

€45.00

Ξεφυλλίστε το ενδεικτικό περιεχομένο

Προδιαγραφές

  • ISBN: 960-7184-52-1
  • Σελίδες: 240
  • Αποκλειστικά Δικαιώματα : Copyright © Δώρα Δ. Μαυρομάτη

Κοινοποιήστε το βιβλίο

Offers and bonuses by SkyBet at BettingY com
Για την αποστολή των βιβλίων μας συνεργαζόμαστε με την εταιρεία ταχυμεταφορών Courier Center. Σας γνωστοποιούμε τον Αριθμό Αποστολής της Παραγγελίας σας, για να μπορείτε να την αναζητήσετε σε πραγματικό χρόνο και να ενημερωθείτε σε ποιο σημείο της διαδρομής βρίσκεται, ώστε να την παραλάβετε με ασφάλεια.