ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Η Κατερίνα Μούρμουρα είναι απόφοιτη του τμήματος Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικής-Ψυχολογίας με παιδαγωγική κατεύθυνση, του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έχει ετήσια εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή, και είναι τελειόφοιτη μεταπτυχιακή φοιτήτρια του University of Strathclyde της Γλασκόβης με εξειδίκευση στις Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος (ΔΑΦ).

Επιπλέον, έχει εξειδικευτεί στο πρόγραμμα Εικονογραφικής & Γλωσσολογικής Μεθόδου της Δώρας Μαυρομμάτη για την Πραγματολογική, Σημασιολογική και Ετυμολογική επεξεργασία της γλώσσας για δυσλεξικούς μαθητές.

Είναι συνεργάτης του Κέντρου Δυσλεξίας της Δώρας Μαυρομμάτη από το 2008 αναλαμβάνοντας εκπαιδευτική παρέμβαση σε μαθητές με Δυσλεξία, καθώς και την οργάνωση και σχολική μελέτη μαθητών με μαθησιακές δυσκολίες και ΔΑΦ.

Μέσα από την πολυετή εμπειρία της έχει αναπτύξει ειδική μέθοδο μνημονικών τεχνικών για την εκμάθηση των Αρχαίων Ελληνικών για δυσλεξικούς μαθητές Γυμνασίου.

Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ταυτόχρονα και σαν ειδική παιδαγωγός Παράλληλης Στήριξης σε μαθητές με ΔΑΦ. Επίσης, εργάζεται ως εισηγήτρια σε εκπαιδευτικά σεμινάρια και σε εποπτείες Εκπαιδευτικών Παράλληλης Στήριξης. 

Εκτύπωση Email

Offers and bonuses by SkyBet at BettingY com