ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ: ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΙΚΗΣ - ΓΛΩΣΣΟΛΟΓΙΚΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ "ΔΩΡΑΣ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗ"

Σεμινάριο ατομικό διαδικτυακό, εκμάθησης της Εικονογραφικής / Γλωσσολογικής Μεθόδου με σκοπό την ανάπτυξη της ορθογραφικής και της αναγνωσιακής ικανότητας, καθώς και τη βελτίωση σε όλα τα επίπεδα του γραπτού λόγου (Φωνολογικό, Σημασιολογικό, Πραγματολογικό).

Η εκμάθηση γίνεται με βιωματικό, πρακτικό τρόπο ώστε ο εκπαιδευόμενος να αντιληφθεί με ποιο τρόπο να ξεκινήσει και τι τεχνικές να ακολουθήσει.
Ο επιμορφούμενος διδάσκεται τη Μέθοδο και αποκτά συνολική εικόνα της δομής της και των εκάστοτε βραχυπρόθεσμων στόχων της. Διδάσκεται επίσης τις μνημονικές τεχνικές για ολόπλευρη γλωσσική καλλιέργεια σε όλα τα επίπεδα του Λόγου.
Πραγματοποιεί εργασίες στις οποίες κάνουμε επισημάνσεις, παρατηρήσεις και συμπληρώσεις, με σκοπό να αντιληφθεί τρόπους προσαρμογής του Προγράμματος στον ρυθμό, την ηλικία και τις ιδιαιτερότητες κάθε μαθητή.
 

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: Η εκπαίδευση ολοκληρώνεται σε ..... .....   μαθήματα των 60' λεπτών ή περισσότερα, αναλόγως των εκπαιδευτικών αναγκών του επιμορφούμενου. Απευθύνεται σε Ειδικούς Παιδαγωγούς και Εκπαιδευτικούς.

ΔΙΔΑΚΤΡΑ: ... ...  ευρώ συν ΦΠΑ 24%.

ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τη σημείωση, ως Θέμα, την ένδειξη ''ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ: ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ - ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΙΚΗ & ΓΛΩΣΣΟΛΟΓΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ

Offers and bonuses by SkyBet at BettingY com