ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ & ΓΡΑΦΗ

Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018: Ημερίδα με θέμα την διδασκαλία της Πρώτης Ανάγνωσης και Γραφής για μαθητές που δυσκολεύονται. Η μέθοδος που θα αναπτύξουμε είναι κατάλληλη για κάθε μαθητή που δυσκολεύεται στην Α' τάξη Δημοτικού να μάθει να διαβάζει και να γράφει, ανεξάρτητα από την αιτία της δυσκολίας του. Η ημερίδα απευθύνεται σε Ειδικούς Παιδαγωγούς, Λογοθεραπευτές, Ψυχολόγους, Εκπαιδευτικούς, αλλά και ΓΟΝΕΙΣ μαθητών που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τρόπους με τους οποίους μπορούν να βοηθήσουν τα παιδιά τους.

ΩΡΑ: 4.00μμ-8.00μμ. ΔΙΔΑΚΤΡΑ: 30 ευρώ

ΤΟΠΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ: Δρυάδων 16, Γαλάτσι 11146

Θα παρουσιάσουμε τεχνικές που διευκολύνουν τους δυσλεξικούς μαθητές αλλά και τους μαθητές που είναι ανώριμοι ή που έχουν ελαφρά χαμηλή νοητική δυνατότητα ή έχουν μεγάλη διάσπαση προσοχής κ.α.

Η μέθοδος και οι τεχνικές θα παρουσιαστούν με βιωματικό και πρακτικό τρόπο. Θα παρουσιαστεί με αναλυτικές και λεπτομερείς οδηγίες το εκπαιδευτικό υλικό του πακέτου "Πρόγραμμα Πρώτης Ανάγνωσης".

ΘΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ - ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ

ΤΟΠΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ: Δρυάδων 16, Γαλάτσι 11146

Δηλώσεις συμμετοχής και κατάθεση των διδάκτρων σε τραπεζικό λογαριασμό έως Κυριακή 24 Ιουνίου 2018.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 

Offers and bonuses by SkyBet at BettingY com

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τον έλεγχο αυθεντικοποίησης, πλοήγησης και άλλων λειτουργιών. Με την χρήση της ιστοσελίδας αποδέχεστε την εγκατάσταση αυτών των cookies στην συσκευή σας.